Mergi la conţinutul principal

În numele echipei editoriale a revistei „Perspective" ce va apărea sub egida Asociaţiei Perspective pentru Copiii Hipoacuzici din România suntem bucuroși să vă anunțăm că, începând din acest moment, așteptăm articole pentru numărul 2 al revistei pe tema „Copilul hipoacuzic și familia lui”.

„Perspective" este o publicație de specialitate, înregistrată cu ISSN, care se adresează cadrelor didactice şi altor categorii de profesioniști implicați în cercetare şi/sau furnizare de servicii recuperativ- terapeutice şi educaționale, sociale sau medicale destinate persoanelor cu deficiențe de auz dar și părinților, familiilor care sunt compuse din membrii deficienți de auz.

Autorii sunt invitați să trimită articole care să abordeze problematica persoanelor cu deficienţe de auz vizând eficientizarea intervenției terapeutic-educaționale, schimburi de experienţă şi împărtăşirea unor metode care au avut rezultate pozitive în activitatea cadrelor didactice şi specialiștilor din domeniu, proiecte inovative dar și cercetări și aspecte teoretice de interes.

Condiții de tehnoredactare:

• Titlul lucrării (Times New Roman 12, cu diacritice, bold, centrat).
  • Autor/autori: Numele şi prenumele..., titlul didactic/ştiinţific.
  • Instituția...Localitatea...Judeţul...(Times New Roman 12, cu diacritice, aliniat
  • dreapta).
  • Lucrarea va fi tehnoredactată în format A4, caractere Times New Roman, dimensiunea caracterelor 12, cu diacritice, la 1 rând.
  • Marginile paginii: de 2,5 cm (sus, jos, dreapta, stânga).
  • Titlurile, subtitlurile vor fi scrise cu bold şi aliniate TAB de 11⁄2 cm.
  • Lucrarea tehnoredactată va avea maxim 15 pagini.
  • La finalul articolului va fi alcătuită o listă bibliografică intitulată Referinţe bibliografice după următorul model:

Şchiopu, U., 2002 – Introducere în psihodiagnostic, Ed. Fundației Humanitas, București;

Autorii articolelor își asumă responsabilitatea originalității materialelor publicate menționând sursele bibliografice conform legii drepturilor de autor, legea nr.8/1996 actualizată în 2017.

Colectivul de redacție poate realiza modificări ale conținuturilor articolelor pentru ca acestea să se conformeze cerințelor tehnice, regulamentului de publicare și legilor în vigoare.

Taxa de participare este de 25 lei/ autor (fiecare autor va primi câte un exemplar al revistei). Plata se face în contul Asociaţiei Perspective pentru Copiii Hipoacuzici din

România - RO97RZBR0000060018584623 - Banca Raiffeisen Brașov.

Autorii interesați vor trimite formularele de înscriere la adresele asociatiaperspectiveromania@gmail.com, până la data de 01.02.2018 , urmând ca lucrările să fie finalizate şi trimise până la data de 01. 03. 2018. Revista va apărea în luna aprilie 2018.

Contact:

www.asociatiaperspective.ro

asociatiaperspectiveromania@gmail.com

Gál Katalin (Chileni, Harghita)

Tel: 0040740778474

Theodor Sîrbulețu (Iași)

Tel: 0040751814611

Fisa de inscriere

Revista Perspective

Numarul II, aprilie 2018

Rugam completati cu majuscule si cu diacritice.
Maxim 2 autori.